Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2016 11:27

ДТП на Херсонщині — є загиблі
5

vk
Фото: vk
vk
vk
vk
vk

Вчора о 17.30 у селищі Пісочин Харківської області сталася аварія за участю трьох автомобілів.

Автомобілем Nissan керував 32-річний водій, за кермом Таtа і Skoda Fabia були 31-річний та 48-літній водії. Загинули дві жінки 70 та 78 років — пасажирки Fabia. Інші пасажири цього ж авто, 9-річна дівчинка та її 44-річна мати, госпіталізовані.

За словами очевидців, водій "Tata", авто якого належить одній із продуктових мереж в області, відволікся. В результаті цього машина наїхала на "Шкоду" та протаранила її. Це сталося біля перехрестя на трасі Харків-Київ. Водій та експедитор "Tata" не постраждали.

Після зіткнення авто вилетіло із траси і пробило огорожу біля житлового будинку, зачепивши також Ніссан.

За словами ще одного свідка, карета "швидкої" допомоги приїхала тільки через 40 хвилин, хоча лікарня знаходиться за 3 хвилини їзди від місця аварії. Поліція їхала ще довше.

Читайте також: У поминальний день вантажівка розчавила велосипедиста на кладовищі

"Одна із загиблих була жива, але за годину швидка не завезла її у лікарню, а відкачувала, роблячи масаж серця. При цьому не скористалися спеціальним медичним обладнанням. Одного із постраждалих відвезли у лікарню через 2 години після ДТП. Швидка в той час стояла поряд без діла. Вони ходили і просто говорили по мобільних," - говорить свідок.

"Там аварії кожен тиждень! Скільки дітей вони там збивали! Світлофор часто не робить, а в сонячу погоду його просто не видно! У мене сім`я, ми тільки за півгодини до аварії зайшли у дім", - говорить Каріна Плахтій. Аварія сталася біля її будинку. Два роки тому, у її ж огорожу в`їхала КІА, в салоні якого були малі діти. На щастя, ніхто із них не постраждав. Сьогодні Каріна Вікторівна подає заяву на ім`я місцевого голови Чорнобая Олега про зміну світлофорів на даній ділянці дороги.

"На даний момент обставини і причини аварії з`ясовуються", - повідомляють у прес-службі поліції області.

Ми намагалися зв`язатися із місцевим відділенням Державтоінспекції, аби дізнатися про те, як установлені світлофори, "лежачі поліцейські" на дорогах, проте там не відповідають на телефонні дзвінки.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на Херсонщині — є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути