Ексклюзиви
середа, 13 липня 2016 14:41

Дорогою на весільну фотосесію молодята зірвалися з гори
3

У Міжгірському районі Закарпаття молодята впали із гори Гемба. Пара їхала на весільну фотосесію, і скористалася саморобним авто, аби піднятися на гору. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"Мешканці Львова їхали на фотозйомку перед власним весіллям. Вирішили скористатися послугами 43-річного водія, жителя села Пилипець Міжгірського району та потрапили в ДТП. Саморобне авто чоловіка з'їхало з ґрунтової дороги біля станції канатно-крісельного підйомника та впало з висоти 200 метрів. Водій напіввантажного авто з кузовом не зміг надати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу працівникам Міжгірського відділення поліції. Втім закарпатець запевнив, що привезе їх згодом, проте досі цього ще не зробив", - кажуть правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За ніч трапились 2 ДТП з патрульними

Внаслідок інциденту всі пасажири отримали черепно-мозкові травми та садна. 25-річній львів'янці діагностували перелом першого поперекового хребця та рвані рани. Потерпіла, за інформацією слідчо-оперативної групи, їхала фотографуватися на заході сонця разом з своїм нареченим перед весіллям.

Водій авто, яке потрапило в ДТП, пояснив, що не впорався з керуванням. У поліції кажуть, що ймовірними причинами аварії стали несправність авто та проблемна ділянка дороги.

Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Дорогою на весільну фотосесію молодята зірвалися з гори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути