Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 11:21

Донецьк продовжують обстрілювати: снаряди влучають в заводи і газопроводи

Донецьк продовжують обстрілювати: снаряди влучають в заводи і газопроводи
Фото: ipress.ua

Ніч у Донецьку пройшла без активних військових дій.

Про це повідомляє офіційний сайт міськради.

Згідно з повідомленням учора обстрілу піддавався Київський район міста.

"В результаті попадання снарядів повністю знищено приватне домобудівництво №2 по вулиці Ковалевській, зруйновані будинки приватного сектора 58 по вулиці Злітною, 204 по вулиці Стратонавтів. Постраждав і багатоквартирний будинок 77 по проспекту Київському. Ступінь його пошкодження встановлюється. Крім того, один із снарядів потрапив в механічний цех №9 заводу "Точмаш", що призвело до загоряння. Аварійні бригади ПАТ "Донецькміськгаз" локалізували аварії на розподільчих газопроводах, що виникли внаслідок артобстрілів. У Куйбишевському районі, по вул. Паскаля 10, Старопартізанская 11, Вахрушева 42, Морозова 15. У Київському районі по вул. Свєтлова 1 осколками пробитий розподільний газопровід та припинено подачу газу до припинення активних бойових дій", - йдеться у повідомленні.

"Станом на 10.00 надходять повідомлення від мешканців Кіровського та Київського районів про те, що чутні звуки залпів з важких знарядь. Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Енергетиками відновлено електропостачання 70 багатоповерхових будинків в районі шахти Горького, а також знеструмлених будинків в мікрорайоні Смолянка Куйбишевського району. Бригади ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля продовжують вести роботи по ремонту і заміні ліній електропередачі, пошкоджених в результаті бойових дій в Петровському, Київському, Куйбишевському районах", - повідомили у міськраді.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк продовжують обстрілювати: снаряди влучають в заводи і газопроводи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути