Ексклюзиви
четвер, 21 березня 2013 19:19

Державний адвокат Сергія Павліченка працював на фірмі, яка забирала у нього житло — батько

Слідчий столичної прокуратури Геннадій Рибка розповів, що відеозйомка під час відтворення вбивства судді Сергія Зубкова припинялася і поновлювалася з технічних причин: групі супроводу потрібно було пересуватися з одного місця в інше разом з Сергієм Павліченком на великі відстані. Про це він розповів сьогодні, під час допиту в Апеляційному суді Києва.

За його словами, йому разом зі знімальною групою приходилось йти близько 300 метрів по вулиці, у цілях безпеки камеру вимикали.

"Сергій Дмитрович Павліченко детально розповів, як було скоєно вбивство. А під час відтворення ситуації на місці події також детально все розповів і показав, що збігається з його свідченнями, які він написав у явці з повинною", - зазначив він.

У свою чергу слідчий не зміг чітко відповісти на запитання Дмитра Павліченка, хто надав адвоката його синові після його затримання.

"Після затримання мого сина, йому надали адвоката Андрія Губського, який 6 років пропрацював на фірмі юристом, з якою ми вже 16 років ведемо судові справи за власну квартиру та прибудову. Хто надав саме цього адвоката і чому він фігурує у справі, якщо з ним ніхто не укладав угоди?" - запитав Павліченко.

На що слідчий відповів, що його надали згідно закону.

Під Апеляційним судом Павліченків зібрались підтримати близько 100 футбольних вболівальників столичного клубу "Динамо".

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

Фани весь час скандували "Свободу чесним, свободу Павліченкам", "Один за всіх, та всі за одного". Під стінами суду вони пробули більше трьох годин. Їх охороняли близько 20 міліціонерів, ще кілька десятків були на території Апеляційного суду.

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Апеляційного суду допитали слідчих прокуратури та міліції, що розкрили справу вбивства судді Сергія Зубкова та свідка Олексія Наумця, який сказав, що не впевнений у тому, що Павліченки є тими, кого він бачив на момент вбивства.

Після закінчення допиту, суддя В'ячеслав Дзюбін переніс засідання на 11:00 4 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Державний адвокат Сергія Павліченка працював на фірмі, яка забирала у нього житло — батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути