Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2016 17:55

Чоловік розчленував дружину і викинув шматки тіла у річку
3

У селі Мала Лука Гусятинського району Тернопільщини чоловік убив та розчленував свою 42-річну дружину. Шматки тіла розклав у пакети та викинув у річку Збруч.

Про це інформує відділ комунікації поліції області.

"Інформація про зниклу жінку надійшла ще 5 грудня. У злочині запідозрили чоловіка. Він кілька днів вказував різні місця захоронення дружини - спочатку стверджував, що закопав її на сміттєзвалищі, потім переконував, що кинув у криницю, а також вивіз у поле. Потім правоохоронці витягнули з річки мішок з жіночим тулубом.Наступного дня водолази знайшли ще один мішок, в якому знаходилися руки, ноги та голова жінки", - розповідає старший слідчий в особливо важливих справах СУ ГУНП в Тернопільській області Андрій Дзюрбель.
Підозрюваний зізнався, що приревнував дружину до її нового співмешканця, коли почув, як вона з ним розмовляла по телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька відрізала матері голову

"Я взяв ніж і вткнув їй у шию. Вона одразу впала на землю непритомна і вже не подавала ніяких ознак життя. Я ще трошки постояв, вона не ворушилася" - каже підозрюваний.

Розчленовував чоловік жінку звичайним кухонним ножем. Під час допиту стало відомо, що частини тіла він розпакував у два мішки та виніс до річки. Одяг дружини та свій, а також килим, на якому лежала жінка - спалив. Хату вимив, помився сам та пішов спати.

Працівники поліції під час огляду будинку, де проживав підозрюваний, зняли підлогу і виявили під нею кров. Їх було дуже багато і стало зрозуміло, що розчленовував труп він безпосередньо за місцем проживання.

Чоловік вийшов на волю за Законом Савченко 30 червня. В місцях позбавлення волі він відбував покарання за вбивство п'ятирічного сина потерпілої. Суд йому присудив 14 років за ґратами, але відсидів лише вісім з половиною років.

Вбивця затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У жінки залишилося сиротами двоє дітей - семирічний хлопчик та на рік старша дівчинка.

32-річний квартирант розчленував тіло 78-річного господаря помешкання і викинув його в каналізацію. Це сталося в Кременчуці на Полтавщині.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розчленував дружину і викинув шматки тіла у річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути