понеділок, 16 січня 2017 13:00

Чоловік обікрав орендовану квартиру
4

27-річного чоловіка підозрюють в обкраданні квартири, яку йому подобово здавав киянин. Із орендодавцем вони не підписували ніяких договорів. Господар перевірив паспорт чоловіка.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП у Києві.

Інцидент стався в Оболонському районі столиці. До поліції звернувся чоловік, сказав, що здавав квартиру подобово незнайомцю через інтернет. Між собою вони не укладали договорів, господар лише перевірив паспорт 27-річного уродженця Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинця відпустили після 10 років розшуку

Коли власник навідався до квартири, зрозумів, що його обікрали. Він не знайшов холодильника, телевізора, пральної машини та мікрохвильової печі. Правоохоронці встановили, що до скоєного причетний його квартирант.

"Правопорушник зізнався, що здійснити крадіжку йому допоміг знайомий. І речі в ломбард здані також на паспорт товариша. Зараз його розшукують, - повідомляють у поліції. - Зловмисник розповів, що після того, як орендував квартиру, він через інтернет-оголошення замовив автомобіль "Газель", аби перевезти речі. Із водієм розрахувався вкраденим холодильником. У затриманого під час огляду правоохоронці виявили та направили на відповідні експертні дослідження паспорт із явними ознаками підробки".

Відкрили два кримінальні провадження. Триває експертиза та слідство. Правоохоронці розшукують спільника затриманого чоловіка.

У Харкові з обмінника винесли 100 тис. грн. Зовнішність зловмисника зафіксувала камера відеоспостереження.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік обікрав орендовану квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути