Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2013 09:58

Через самогубцю столичне метро зупинилось у час пік на 40 хвилин

Через самогубцю столичне метро зупинилось у час пік на 40 хвилин
Фото: korrespondent.net

Пасажира столичного метро, який потрапив на колії, врятувати не вдалося. Про це повідомила речник київського метрополітену Наталя Шумак.

"Чому пасажир опинився на коліях наразі з'ясовує міліція. Можемо сказати, що це був чоловік. За попередньою інформацією та за свідченням деяких очевидців — це була спроба самогубства", - розповіла Шумак.

Нагадаємо, сьогодні вранці на "Святошино-Броварській лінії" зупинився рух потягів. У прес-службі метрополітену повідомили, що о 8:11 на колії станції метро "Шулявська" упала людина. Персонал станції вжив заходів, намагаючись дістати потерпілого: була відімкнена контактна рейка. Щоб уникнути повної зупинки гілки метро, був організований круговий рух поїздів від станцій "Лісова"-"Вокзальна" та від станцій "Академмістечко"-"Святошино".

"О 8:51 пасажира дістали з колій. На жаль, врятувати його не вдалося. Рух потягів на "червоній гілці" наразі відновлено", - зауважила прес-секретар метрополітену.

Цей інцидент стався саме у годину пік, коли більшість киян їде на роботу.

"Їхав від "Арсенальної" до "Хрещатика" десь з півгодини. Зупинялися 3 рази, стояли по 10 хвилин. Було надзвичайно душно, з усіх текло неймовірно. Дякуючи безкоштовній пресі, можна було хоч якось поганяти повітря. Машиніст закликав зберігати спокій, але від цього легше не ставало", - розповів пасажир, якому "пощастило" їхати метро у той час.

Зараз ви читаєте новину «Через самогубцю столичне метро зупинилось у час пік на 40 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути