четвер, 28 серпня 2014 13:18

Бойовиків на Луганщині замінила армія РФ — РНБО

Бойовиків на Луганщині замінила армія РФ — РНБО
Фото: google.com.ua

Бої під Луганськом та Іловайськом тривають, місце бойовиків в Луганській області займає російська армія, наголошується в звіті Інформаційно-аналітичного центру РНБО, оприлюдненому на сайті Нацгвардії.

"Тривають активні позиційні бої в передмістях Луганська, під Новосвітлівкою і Хрящуватим, Донецьком і Іловайськом, Мар'їнкой, Старобешевим і Оленівкою Волноваського району Донецької області. Протягом останнього тижня у контрольованих російськими найманцями містах Луганської області (Луганськ, Краснодон, Антрацит) загони місцевих "ополченців" і козаків, неспроможних протидіяти силам АТО, а також причетних до мародерства і бандитизму, замінені на регулярні підрозділи російської армії", - йдеться у звіті.

У документі наголошується, що в населені пункти Перевальськ, Зоринськ, Малоіванівка, Мала Фащівки, Вергуліївка, Розсипне прибуло підкріплення для терористів і здійснено облаштування цих міст до довготривалої оборони.

"Тривають мінометні обстріли Дебальцевого з мінометів, встановлених на автомобілях. Терористи і російські війська збираються в потужне угруповання для проведення наступу в напрямку Шахтарськ-Іловайськ", - йдеться у звіті РНБО.

У Краснодонську центральну міськлікарню прибули російські лікарі, після чого в медустанову масово завезли поранених і вбитих бойовиків.

"Присутність лікарів сусідньої держави на контрольованій терористами території є черговим свідченням участі в бойових діях кадрових російських військових", - підкреслюється в звіті РНБО.

Окрім того, в РНБО повідомили, що вчора о 21:00 корабель "Донбас" Маріупольського загону Морської охорони в районі морського порту Маріуполь збив російський безпілотник.

Зараз ви читаєте новину «Бойовиків на Луганщині замінила армія РФ — РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути