Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 19:27

Бойовики застосували проти позицій українських військових міномети та протитанкові ракети - прес-центр АТО

Бойовики застосували проти позицій українських військових міномети та протитанкові ракети - прес-центр АТО
Фото: telegraf.com.ua

На окупованому Донбасі продовжуються факти порушення режиму "тиша" бойовиками незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"Протягом сьогоднішнього вони продовжували обстрілювати позиції українських військ. З ранку терористи обстріляли зі стрілецької зброї новий термінал донецького аеропорту, а пізніше Станично-Луганське, Гранітне, та в районі Новоселівки Другої", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-центрі АТО, поблизу Сокольників бойовики вели вогонь по позиціях наших військ з мінометів. Також на луганському напрямку бандформування застосували протитанкові керовані ракети.

"Окрім того, терористи здійснили обстріл зі стрілецької зброї Чернухіне, а з гранатометів Нікішине. В районі села Широкіне, що біля Маріуполя, з одного з банд формувань дезертирували 10 бойовиків зі зброєю. Найманцям не заплатили обіцяну грошову винагороду, отож головний мотив їх присутності на Донбасі звівся нанівець. Нема грошей – нема "патріотів" Новоросії", - додають у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували проти позицій українських військових міномети та протитанкові ракети - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути