четвер, 30 липня 2015 08:18

Бойовики всю ніч крили українських бійців артилерією і танками

Бойовики всю ніч крили українських бійців артилерією і танками
Фото: vgolos.com.ua

Протягом ночі в зоні антитерористичної операції противник продовжував порушувати режим тиші із використанням забороненого озброєння практично уздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З 18 години 29 липня і до опівночі незаконні збройні формування в основному обстрілювали наші позиції, дислоковані поблизу Донецька та в районі Артемівська. Так, із 17.45 до 20.30 ворог вів вогонь із 120-мм мінометів по нашому опорному пункту неподалік Пісків. А о 21 і 22 годині з танку зі сторони Горлівки найманці обстріляли сили АТО в районі Ленінського, що на Артемівському напрямку. Також з танку о 21.35 бойовики вели вогонь по наших позиціях у Трьохізбенці, що на Луганщині. Крім того, тричі зі 120-мм мінометів злочинці гатили по Красногорівці та Майорську.

Не припиняють окупанти використовувати і артилерію. Так, о 22.15 бойовики зі 152-мм артилерії били по Яснобродівці, що на Донеччині. А о 22.35 найманці із використанням артсистем калібрів 152 та 122 міліметри знову вели вогонь по позиціях українських воїнів в районі Ленінського. Закінчилась вчорашня доба обстрілом наших позицій з танку і артилерії о 23.45 біля Старогнатівки, на Маріупольському напрямку.

Загалом протягом вчорашньої доби незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню, використовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Після опівночі бандформування і надалі продовжили збройні провокації, в основному на Артемівському та Донецькому напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики всю ніч крили українських бійців артилерією і танками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути