Ексклюзиви
субота, 23 травня 2015 07:40

Бойовики вночі не вгамовувались: стріляли з гранатометів, по Верхньоторецькому били з танка

Бойовики вночі не вгамовувались: стріляли з гранатометів, по Верхньоторецькому били з танка
Фото: Facebook/батальйон "Азов"

З 18.00 години минулої доби бойовики в зоні АТО зосередили вогонь на Донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З мінометів калібрів понад 100 мм, артилерії, гранатометів та стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали Опитне, Піски, Камянку, Мар'їнку, Красногорівку, Старогнатівку і шахту Бутовку. По Верхньоторецькому вогонь вів танк" - йдеться в повідомленні.

 На Луганському напрямку більшість обстрілів українських позицій бойовики здійснили вночі.

"З озброєння танків, артилерії та гранатометів російсько-терористичні найманці вели вогонь по Кримському, Артема, Нижньотеплому. Крім того, по Станиці Луганській та Щастю стріляли з мінометів та гранатометів. По Золотому та Богуславському працював автоматичний гранатомет станковий. А на Маріупольському напрямку після 22.45 було тихо всю ніч", - повідомив прес-центр.

Сили АТО зафіксували безпілотники терористів у небі над Маріуполем, Новомар'ївкою, Григорівкою, Тельмановим, Гнутовим та за маршрутами : Передільське – Щастя, Щастя – Весела Гора, Петрівка – Геївка, Щастя – Станиця Луганська, Жовте – Райгородка, Сміле – Кримське, Маріуполь – Володарське, Капітаново – Новоахтирка, Щастя – Мілова Гора, Нижньотепле – Малинове.

Раніше повідомлялося, що бійці батальйону "Дніпро-1" знищили велику групу ворожих диверсантів біля села Піски поблизу Донецького аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вночі не вгамовувались: стріляли з гранатометів, по Верхньоторецькому били з танка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути