Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 18:21

Бойовики відкрили вогонь по "Азову" у Широкиному - йде бій

Бойовики відкрили вогонь по "Азову" у Широкиному - йде бій
Українські військові Фото: reuters.com

Сьогодні, 3 березня, бойовики обстріляли з мінометів позиції сил АТО в районі Широкиного під Маріуполем. Про це повідомив у Фейсбуці радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Сьогодні, о 16:15 російські терористи розпочали мінометний обстріл позицій штурмового полку Нацгвардіі "Азов" в Широкиному. Нашій бійці відкрили вогонь у відповідь. На цей момент втрат серед наших воїнів нема. Протистояння триває", - написав він.

За словами Шкіряка, практично кожної ночі в райони Лебединського, Широкиного, Гнутового та інших населених пунктів, помічають ДРГ терористів: "Наші підрозділи миттєво виходять на перехоплення і відкидають бойовиків".

"Вчора днем, в напрямку Піщевика, сталося бойове зіткнення передових підрозділів сил АТО з диверсійної групою ворога. На жаль, під час бою два наших воїни загинули і один був поранений. Ворог був зупинений і відкинутий. Обстріли зі стрілецької зброї позицій сил АТО в Широкіному, Лебединському тривають. Час від часу терористи використовують крупнокаліберні кулемети, АГС та міномети. Не припиняють працювати ворожі снайпери", - повідомив радник міністра.

Шкіряк додав, що в секторі "М" постійно тривають роботи по максимальному укріпленню рубежів лінії оборони Маріуполя: "Сили АТО утримують свої позиції. Настрій бійців на передовій бадьорий, усі перебувають на найвищому рівні готовності".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики відкрили вогонь по "Азову" у Широкиному - йде бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути