понеділок, 27 квітня 2015 19:36

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції із мінометів, танків та артилерії — Прес-центр АТО

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції із мінометів, танків та артилерії — Прес-центр АТО
Фото: УНІАН

У понеділок, 27 квітня, в зоні проведення антитерористичної операції з опівночі до 18.00 сталося 27 обстрілів позицій українських військ, повідомляє прес-центр АТО.

"На Донеччині ворог не припиняв застосовувати міномети калібру 120 міліметрів і артилерію калібру 122 міліметри, чим грубо порушував Мінські домовленості. Мінометному вогню були піддані наші позиції неподалік населених пунктів Невельське, Широкине, Авдіївка, Опитне, Піски та Сокільники, а вогню із 122-х міліметрових гармат – поблизу Авдіївки та Опитного", - йдеться у щоденному зведенні, що оприлюднене у "Фейсбуці".

Також в ході збройних провокацій неподалік населених пунктів Лозове, Авдіївка, Опитне, Невельське, Чермалик та Широкине ворог застосовував міномети калібру 82 міліметри, танк, зенітну установку, автоматичні гранатомети, протитанкові керовані ракети, стрілецьку і снайперську зброю.

На Луганщині противник тричі відкривав вогонь із автоматичних гранатометів по опорному пункту сил АТО неподалік Сокільників

"Крім того, на Донеччині, переважно неподалік Маріуполя, наші підрозділи зафіксували 8 прольотів безпілотників противника", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції із мінометів, танків та артилерії — Прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути