субота, 01 листопада 2014 06:12

Бойовики поширюють брехливі чутки про поставку Росією газу окупованому Донбасу - глава "Нафтогазу"

Бойовики поширюють брехливі чутки про поставку Росією газу окупованому Донбасу - глава "Нафтогазу"
Фото: ipress.ua

Бойовики поширюють брехливі чутки про те, нібито Росія поставляє газ на підконтрольні їм території в Луганській та Донецькій областях. Про це повідомив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Останнім часом мене часто питали, чи знаю я, що російська сторона почала подавати газ на ці території? Наші фахівці, дані телеметрії, тиску вказують, що це не так. І кожен раз, відповідаючи "ні", мені було дивно - звідки береться ця інформація? Ми тільки недавно зрозуміли, що пропаганда терористів каже місцевому населенню, нібито вони беруть газ з Росії і Росія опалює будинки. Насправді газ береться з України", - сказав він в ефірі програми "Шустер Live" в п'ятницю ввечері.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк планує винести на РНБО питання безоплатного відбору енергоносіїв територіями, підконтрольними бойовикам. За оцінками "Нафтогазу", до кінця поточного року ці території можуть використовувати до 1 млрд куб.м. українського газу не перерахувавши за нього ні копійки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поширюють брехливі чутки про поставку Росією газу окупованому Донбасу - глава "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути