Ексклюзиви
субота, 22 листопада 2014 12:24

Бойовики під керівництвом росіян масово "штампують" фальшиві гривні

Бойовики під керівництвом росіян масово "штампують" фальшиві гривні
Фото: dt.ua

Лідер громадського об'єднання "Права справа" Дмитро Снєгирьов повідомив, що інформація про друк бойовиками фальшивих гривень на Донбасі підтвердилась.

"Інформація "Правої Справи" про те, що бойовики під керівництвом російських кураторів будуть налагоджувати друк фальшивої гривні, з метою, що ці фальшивки потраплять на територію України, підтвердилася", - написав він на свої сторінці у Facebook.

Як стало відомо, у Новій Каховці місцевий підприємець намагався здати у банк 36 тисяч фальшивих гривень. Співробітникам міліції, які вилучили підробку, він пояснив, що цими грошима з ним розрахувалися за овочі, а сліди покупців ведуть на Луганщину.

Зазначимо, раніше радник глави МВС України Зорян Шкіряк розповідав, що бойовики приходять у магазини з великими пачками гривень і розплачуються за покупки фальшивими гривнями. Нагадаємо, на початку тижня Антон Геращенко заявив, що бойовики завозять друкарські верстати, аби заполонити Україну фальшивими гривнями.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики під керівництвом росіян масово "штампують" фальшиві гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути