Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2014 18:46

Бойовики обстріляли блокпост Нацгвардії біля Азовського моря - РНБО

Бойовики обстріляли блокпост Нацгвардії біля Азовського моря - РНБО

Сьогодні, 21 серпня, Із боку кордону з Російською Федерацією терористи обстріляли з важкої артилерії блокпост Нацгвардії в Донецькій області, розташований на узбережжі Азовського моря. Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Сьогодні з боку кордону з Російською Федерацією об 11:30 та 12:10 був обстріляний із важкої артилерії блокпост, де несуть службу військовослужбовці Національної гвардії та добровольчих батальйонів МВС. Блокпост розташований поблизу міста Тельманово Донецької області у прибережній рекреаційній зоні Азовського моря за 5 км від кордону із Росією та за 100 км від активної зони боїв", - повідомив він.

За словами Лисенка, щогодини цей блокпост перетинають автомобілі та автобуси із жінками та дітьми. Незважаючи на багатолюдність цього місця, терористи цинічно навмисно його обстріляли.

"Наші військовослужбовці миттєво відреагували та під загрозою смертельної небезпеки евакуйовували людей у власні бліндажі та укриття, таким чином врятувавши життя всіх переселенців та туристів. Тому жертв серед мирного населення вдалось уникнути", - зазначив речник.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли блокпост Нацгвардії біля Азовського моря - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути