Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2015 06:56

Бойовики нарощують сили: працюють "Гради" і 152-мм артилерія - штаб АТО

Бойовики нарощують сили: працюють "Гради" і 152-мм артилерія - штаб АТО
uapress.info

Кількість обстрілів позицій українських військових з боку бойовиків протягом минулої доби збільшилась. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Протягом 13 липня російсько-терористичні війська понад 80 разів обстріляли позиції сил АТО та мирні населені пункти. При цьому бандити 5 разів застосували 152-х та 122-мм артилерію, 32 рази 120-мм міномети. Також - танки та реактивні системи залпового вогню", - йдеться в повідомленні.

З 18-ї по 24-ту годину обстрілів зазнали опорні пункти українських військ в районах н.п. Опитне, Авдіївка, Мар'їнка, Новгородське, Красногорівка, Майорськ, Піски, Водяне, Ленінське, Хімік, що на Донецькому напрямку.

На Луганському та Маріупольському напрямках було відносне затишшя. Терористи обстріляли позиції сил АТО біля селищ Кримське, в Широкине працював снайпер.

На Луганщині зафіксовано 12 прольотів безпілотників противника. З них 2 - було успішно знищено силами протиповітряної оборони ЗС України. Поточної доби противник всього три рази застосував безпілотники.

З 00.15 з танків двічі окупанти вели обстріл наших позицій в районі н.п. Піски. В Широкине о 4 ранку працював снайпер. Надокучливий вогонь ворог вів поблизу н.п. Щастя, Станиця Луганська, Кримське, Майорськ, Луганське.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики нарощують сили: працюють "Гради" і 152-мм артилерія - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути