Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2014 11:44

Бойовики Болотова вбили радника Губарєва

Бойовики Болотова вбили радника Губарєва
Фото: ukr.segodnya.ua

Біля Луганська був убитий російський терорист Олександр Просьолков, який був радником "губернатора "ДНР" Павла Губарєва. В "ДНР" Просьолков обіймав посаду "заступник міністра закордонних справ".

Про це УНН повідомили в штабі Антитерористичного центру.

За словами силовиків, за даними розвідки, Просьолкова вбили бойовики з так званої "армії Південно-Сходу", яка підпорядковується ватажкові луганських терористів Болотову.

"За попередніми даними, Просьолкова супроводжували автомобілі з якимось вантажем. На колону було скоєно напад терористами "ЛНР", які, ймовірно, подумали, що це колона сил АТО. Внаслідок перестрілки загинули кілька терористів, серед них і Просьолков. Це вже з'ясувалося згодом", - зазначили в АТЦ.

Вони додали, що українські військовослужбовці не брали участі в цій "операції".

"Такі напади на колони не рідкість, адже, завдяки діям сил АТО, терористи майже повністю втратили комунікацію між собою, а тому нападають один на одного, на автоколони, і грабують та вбивають один-одного"​​, - зазначили силовики.

Водночас Губарєв назвав смерть Просьолкова загадковою. "Вчора за загадкових обставин застрелили Просьолкова, коли він їхав у складі колони. Це сталося біля міста Краснодон", - розповів Губарєв. За його словами, Просьолков віз йому якусь "важливу інформацію".

За даними Губарєва, напад стався, коли Просьолков зупинив машину і відійшов від неї в сторону. Його вбили "п'ятьма пострілами в область серця". Інших жертв немає, повідомляють РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики Болотова вбили радника Губарєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути