понеділок, 20 квітня 2015 19:59

Бойовики активізувались на усіх напрямках — прес-центр АТО

Бойовики активізувались на усіх напрямках — прес-центр АТО
Фото: УНІАН

У понеділок, 20 квітня у зоні АТО російсько-терористичні війська активізували обстріли українських позицій.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Загалом з опівночі до 18:00 вздовж лінії розмежування 20 разів порушили режим тиші, застосовуючи здебільшого стрілецьку зброю. На Донеччині найбільш інтенсивний вогонь ворог вів біля Авдіївки, де противник чотири рази обстріляли позиції сил АТО із мінометів калібру 120 міліметрів, а також один раз - із зенітної установки", - йдеться в повідомленні.

П'ять разів зазнали обстрілів українські позиції в районі населеного пункту Піски. "Вночі противник тут застосував міномети калібру 82 міліметри, а надвечір – калібру 120 міліметрів. Чотири рази злочинці вели вогонь в бік сил АТО неподалік Опитного із зенітної установки, кулеметів і автоматичних гранатометі", - інформують в прес-центрі.

Неподалік селища Широкиного НЗФ двічі обстрілювали позиції українських військ із мінометів калібру 82 мм, а також із снайперської гвинтівки та стрілецької зброї.

На Луганщині противник обстріляв український опорний пункт в районі населеного пункту Щастя із протитанкового гранатомету та снайперської гвинтівки.

Крім того, о 01.30 ночі на півдні Донеччини неподалік селища Чермалик українські війська зафіксували проліт безпілотника противника, який рухався на висоті близько 2 тисяч метрів.

Обстрілів населених пунктів у вказаний період не відбулося, пишуть в прес-центрі.

https://twitter.com/Polk_Azov/status/590204329795182594В той же час на полк "Азов" повідомляє, що терористи стріляють по ним з танків в районі Широкіно.

Близько 17.04 на офіційній сторінці "Азова" в соцмережі "ВКонтакте" з'явилося повідомлення: "20 хвилин тому терористи знову відкрили вогонь по позиціях" Азова "з мінометів і АГС, намагаючись спровокувати наших бійців на відповідь показово для ОБСЄ". Передає "Інтерфакс-Україна".

В 18.27 понеділка прес-служба полку повідомила, що бойовики "знову стріляють у Широкино: на цей раз в хід пішли кулемети, АГС і стрілецька зброю, не припиняється мінометний вогонь".

В 19.37 на сторінці  з'явилося повідомлення, що бойовики відкрили вогонь з танків по позиціях полку "Азов" у Широкино.

"Також терористи ведуть щільний вогонь з 120-мм мінометів по населених пунктах Широкино і Бердянське", - додали в прес-службі.

 

Зараз ви читаєте новину «Бойовики активізувались на усіх напрямках — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути