Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2016 16:29

Близько тонни спиртного вилучили під час рейду по "наливайках"
5

Харківські правоохоронці провели рейд по кафе, де продається алкоголь кустарного виробництва на розлив. Всього було вилучено близько тонни спиртного. Зразки відправлені на експертизу.

Про це повідомили у поліції області.

"В рюмочній на вулиці Плеханівській, торгували алкоголем без відповідної ліцензії. В кафе на вулиці Аерофлотській виявили пляшки горілки з пошкодженими акцизними марками та п'ятилітрову тару, в якій, був коньяк. Чимало алкогольних напоїв було вилучено в рюмочній на вулиці Манюшка - п'ятилітрові пляшки, каністри та інші ємкості. За прилавком поліцейські виявили порожні півлітрові пляшки з-під горілки, в які переливали спиртне з великих ємкостей. В деяких навіть знаходились лійки", - розповів заступник начальника Слобідського відділу поліції Віктор Верьовка.

Після початку проведення рейду інші точки продажу почали масово зачинятися. За всіма фактами складені адміністративні протоколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна область потерпіла від неякісного алкоголю

Раніше повідомлялося, що у Харкові затримано виробника сурогату, яким отруїлося понад 70 осіб. Продавали контрафактну горілку по 25 грн за літр.

Зараз ви читаєте новину «Близько тонни спиртного вилучили під час рейду по "наливайках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути