понеділок, 10 жовтня 2016 14:22

Біля сільського клубу чоловік кинув у натовп гранату: 4 осіб у лікарні
8

У ніч на 10 жовтня в селі Бобровицького району на Чернігівщині біля клубу сталася сутичка, під час якої чоловік кинув гранату. Четверо людей поранені.

Про це повідомили в поліції області.

"На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати РГД-5, важіль спускової скоби та ніж. Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовані чотири особи, один з яких житель Києва. Зі слів киянина, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду. Після цього на порозі сільського клубу, де стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали ще троє осіб. Усіх доправили до Бобровицької районної лікарні. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль Skoda Octavia", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський вчинив самогубство, підірвавши гранату

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство жителя Бобровиці. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкриті кримінальні провадження за статтями замах на вбивство, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство. Поліція проводить розслідування.

Нагадаємо, у Києві біля ресторану Leo у Печерському районі невідомі залишили пакет, який вибухнув і пошкодив автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Біля сільського клубу чоловік кинув у натовп гранату: 4 осіб у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути