пʼятниця, 29 травня 2015 16:45

Бійці "Донбасу" розгромили в Широкиному ворожих розвідників

Бійці "Донбасу" розгромили в Широкиному ворожих розвідників
Фото: facebook.com

Українські військові у ніч на 27 травня виявили під Широкиним ДРГ терористів і вступили з ворогом у бій.

Про це на своїй сторінці у Facebook написавначальник КШМ батальйону спецпризначення НГУ "Донбас" Євген Шевченко

"Приблизно о 22:50 ДРГ противника спробувала непомітно наблизитися до наших позицій в Широкиного (на правому фланзі) – чи то "язика" взяти, чи то якусь диверсію влаштувати. Але група ця була своєчасно виявлена ​​(спасибі волонтерам за тепловізори) нашими спостерігачами, яких ми у вузькому колі називаємо "ніндзя-черепашки".

За командою ми тихенько зайняли вогневі точки і підпустили "заблукалих" впритул. Рівно о 23:00 по раціях пролунав орієнтир місцезнаходження групи противника і команда "Вогонь!" - протягом 5 хвилин валили з усього, що було. Відвалили їм так, що сепари через ОБСЄ терміново запросили перемир'я. В 23:06 мало настати перемир'я. Але чи то хтось не так зрозумів, чи то рація у когось погано працювала... Коротше, ми не почули команду про перемир'я і продовжували валити далі. У зв'язку з цим перемир'я настало лише через 15 хвилин, коли зійшов нанівець вогонь у відповідь і ми тихенько, у вузькому сімейному колі, при світлі самотньої свічки сіли набивати спорожнілі магазини".

Боєць підсумував результати боєзіткнення: "У колаборантів (чи росіян – фіг зрозумієш, хто тут лазить) два-200 і чотири-300. Забралися геть разом з тілами безславно загиблих. У нас всі цілі та неушкоджені. Ну, якщо не вважати тимчасову глухоту і дзвін у лівому вусі. Але це нічого – завтра пройде", - розповів Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Бійці "Донбасу" розгромили в Широкиному ворожих розвідників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути