вівторок, 25 жовтня 2016 18:27

Батьки 20 років тримали сина у підвалі

У Бразилії поліцейські під час рейду в Сан-Пауло виявили в підвалі житлового будинку чоловіка, прив'язаного до ліжка. 36-річний Армандо ді Андраде провів у полоні у батька і мачухи 20 років.

 

Про це 25 жовтня повідомило Mirror.co.uk.

Коли поліцейські знайшли бразильця, у нього була борода до колін. Він був дуже виснажений. У кімнаті, де він перебував, не було ні вікон, ні штучного освітлення, а вся підлога була вкрита фекаліями.

"Коли Андраде знайшли, він не сказав ні слова. Ми не знаємо, чи був він переляканий чи перебував під дією наркотиків. Ми викликали допомогу, і його відразу ж госпіталізували", - розповів шеф поліції Селсо Маркіорі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $150 тис. викупу вимагали за дружину бізнесмена

Андраде зник, коли йому було 16 років. Він ріс звичайним хлопцем, захоплювався скейтбордом і грав на гітарі. Після його раптового зникнення батько і мачуха розповідали, що хлопець переїхав в іншу частину Бразилії і з ним все в порядку.

Батько Армандо - Амансіо ді Андраде - стверджує, що його син покинув сім'ю у 18-річному віці, а повернувся лише минулого тижня. Тоді ж він нібито попросив замкнути його в підвалі, щоб позбутися від наркотичної залежності.

Поліцейські почали розслідування. Батько і мачуха чоловіка поки не арештовані, проте вони були змушені покинути свій будинок через агресію з боку розлючених сусідів.

У Таїланді в результаті вибуху на ринку загинула людина, ще 19 отримали поранення. Напад стався в місті Паттані.

Зараз ви читаєте новину «Батьки 20 років тримали сина у підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути