Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2016 15:54

Банда грабіжників напала на родину підприємця
7

Фото: od.npu.gov.ua

У селі Новоселівка Кілійського району на Одещині троє зловмисників напали на родину підприємця. Жорстоко побили та пограбували. Нападників затримали того ж вечора.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП області.

"Троє невідомих у масках з прорізами для очей і в рукавичках проникли в будинок, зламавши вхідні двері. Зв'язали підприємця та дружину липкою стрічкою, били битками по головах та вимагали віддати цінні речі і заощадження", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмисник пограбував квартиру та застряг у вікні

Зловмисники забрали 110 тис. грн, $1950, золоті вироби, 110 блоків сигарет, 3 мобільні телефони. Через кілька годин їх та ще двох спільників затримали у м. Білгороді-Дністровському. Нападниками виявилися двоє мешканців Одеської області і троє мешканців Миколаївської області. Усі затримані. Їм загрожує до 12 років в'язниці із конфіскацією майна.

У селі Піщаний Брід Веселинівського району Миколаївщини четверо невідомих у масках напали на родину 72-річного фермера. Погрожуючи пістолетом, у чоловіка відібрали усі заощадження — понад $ 50 тис та 2 тис.грн.
Зараз ви читаєте новину «Банда грабіжників напала на родину підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути