Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2014 20:15

Авдіївський коксохімічний завод знову підключений до електропостачання

У вівторок, 29 липня, спільними зусиллями фахівців ДТЕК і коксохіміків на Авдіївський КХЗ Групи Метінвест відновлено подачу електрики.

Група Метінвест повідомляє про те, що на АКХЗ вводиться план поетапного запуску технологічного обладнання, яке було аварійно зупинено майже на добу внаслідок ведення бойових дій в районі заводу.

Нагадаємо, вчора в результаті військових дій були пошкоджені лінії електропередач і припинена подача живлення на завод. Підприємство повністю зупинилося. Коксові батареї переведені в режим нетехнологічної аварійної зупинки в "гарячому" стані. Подібних прецедентів не виникало ні на одному металургійному підприємстві країни за всю її історію. Тому введення заводу в дію вимагає особливих злагоджених дій технологічного персоналу підприємства та енергетиків.

На даний момент не можна виключити повторення аварійної ситуації, так як і раніше підключені тільки дві з чотирьох ліній, що живлять завод - "Ясинувата - АКХЗ № 2".

Зараз ви читаєте новину «Авдіївський коксохімічний завод знову підключений до електропостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути