вівторок, 24 травня 2016 05:15

Авдіївка знову під прицілом: загинули українські бійці

Авдіївка знову під прицілом: загинули українські бійці
Фото: Соцмережі

Двоє українських військових загинули і вісім отримали поранення в результаті вечірнього обстрілу бойовиками промзони Авдіївки. Про це повідомляє DT.ua з посиланням на волонтерів.

"У нас двоє 200-х і вісім 300-х. Терористи валять сильніше звичайного. Лягають міни калібром 82 і 120 міліметрів. Обстріл почався під вечір (23 травня - ред.). Близько 20:30 у нас вже були перші втрати", - розповіли співрозмовники слова військовослужбовців.

Поранені доставлені в лікарню Красноармійська. Під час обстрілу терористи знову використовували заборонені Мінськими домовленостями озброєння.

Раніше під час нічного артилерійського обстрілу Авдіївки бойовики поцілили в приватний будинок. Його господиня отримала осколкові поранення. Поліція кваліфікувала подію як теракт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики підтягують до Авдіївки танки й міномети - розвідка

Нагадаємо, в результаті мінометних обстрілів авдіївської промзони 22 травня загинув український військовослужбовець, ще троє отримали поранення. Після півночі артбатарея, розташована в Спартаку, відкрила вогонь по позиціях сил АТО в районі Авдіївка промзони. За годину обстрілу противник випустив 240 мінометних снарядів.

Зараз ви читаєте новину «Авдіївка знову під прицілом: загинули українські бійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути