пʼятниця, 10 жовтня 2014 16:35

Аварія з даішниками та автотроща під Дніпропетровськом — підбірка ДТП за тиждень
9

Gazeta.ua пропонує підбірку ДТП в Україні з 5 по 9 жовтня.

5 жовтня

Під Полтавою у ДТП загинув екс-півзахисник збірної України

38-річний екс-футблоліст "Дніпра", ЦСКА, "Шахтаря", "Іллічівця", донецького "Металурга", "Ворскли", "Арсеналу" і "Полтави" Сергій Закарлюка загинув у ДТП.

Спортсмен перебував в машині з футболістом охтирського "Нафтовика" Русланом Левігою. Не доїжджаючи 20-ти км до Полтави, автомобіль потрапив у аварію. Закарлюка загинув, Левіга вижив.

 

У столиці автобус врізався у автівку з даішниками: 8 травмованих

Близько першої години ночі на Харківській площі трапилась дорожня пригода за участю міліцейського транспорту.

Попередньо з'ясовано, що в напрямку Харківської площі з боку вулиці Світлої рухався службовий автомобіль "Toyota prius". Його водій зупинився на забороняючий (червоний) сигнал світлофора у середній смузі. Поряд у крайній правій смузі зупинився вантажний автомобіль "Renault". Дочекавшись зеленого сигналу, вантажний та службовий автомобілі розпочали рух у напрямку Харківського шосе. У цей час на забороняючий сигнал світлофора виїхав пасажирський автобус "Mersedes sprinter", який скоїв зіткнення зі службовим автомобілем "Toyota prius". Після зіткнення, "Mersedes sprinter" перекинувся на лівий бік. Факт порушення правил дорожнього руху, водієм "Mersedes sprinter" зафіксовано кількома відеокамерами.

В результаті ДТП шість пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження і були доставлені до Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги з різними травмами. Діагнози потерпілих встановлюються.

Крім того, були травмовані і співробітники ДАІ, що знаходились у службовому автомобілі. За попереднім діагнозом у обох закриті черепно-мозкові травми та струс головного мозку.

6 жовтня

У Києві Mazda відкинула джип Mitsubishi Pajero на відбійник

Ввечері в Києві на перехресті Червонозоряного проспекту та вулиці Деміївської Mazda "відфутболила" позашляховик Mitsubishi на відбійник.

За попередніми даними, Mazda рухалася проспектом в напрямку автовокзалу. В цей же час, праворуч від неї, з вулиці Деміївської на перехрестя виїхав позашляховик Mitsubishi Pajero Sport. Сталося зіткнення - Mazda на повному ходу протаранила Mitsubishi в лівий бік. Від удару Pajero вилетів на розділювальний відбійник. Обидва водії отримали серйозні травми.

 
 
 

У момент аварії світлофори на перехресті працювали в звичайному режимі. Хто з водіїв виїхав на заборонений сигнал світлофора, належить з'ясувати співробітникам ДАІ.

8 жовтня

У столиці вантажівка спровокувала зіткнення трьох та поїхала далі

На київському Столичному шосе, у районі між зупинками Корчувате-1 та Корчувате-2 накоїла лиха невідома фура. За словами очевидців ДТП та її учасників, вантажівка під час обгону підрізала "КамАЗ". Водій останнього автомобіля натиснув на гальма. Цей маневр помітив кермувальник ще однієї вантажівки "МАЗ".

А між цими двома машинами рухався ще й мікроавтобус "Мерседес". Незважаючи на гальмування, "МАЗ" за інерцією таки вдарив бусик, а той врізався у "КамАЗ", що їхав попереду. Тим часом фура, що спровокувала ДТП, поїхала далі.

Відео ДТП з'явилося в Інтернеті 8 жовтня.

У столиці трамвай переїхав п'яного чоловіка

На вулиці Тростянецькій трамвай, що слідував по маршруту №8, переїхав на смерть чоловіка.

Як розповіли очевидці, чоловік, нібито нетверезий, збирався переходити через трамвайні колії. Хитнувся і впав на рейки. Водій натиснув на гальма, але уникнути наїзду на пішохода не зміг.

 

На Прикарпатті дизель-потяг знищив легковик

На перегоні Гвіздець – Коломия мотовіз АГД № 430 на неохоронюваному переїзді здійснив наїзд на автомобіль марки "Сітроен Берлінго".

Водій даного автомобіля на звукові сигнали машиніста не реагував.

Внаслідок ДТП травмувалася водій "Сітроену" та її діти 10-ти та 7-ми років.

 

9 жовтня

Біля Верховної Ради загорівся джип

Біля Верховної Ради на вулиці Грушевського з невідомих причин загорівся позашляховик Мазда. Пожежа викликала затор на дорозі через густий дим. На щастя, ніхто не постраждав.

У масштабній аварії під Дніпропетровськом зіткнулись 18 машин

18 машин пошкоджені в декількох аваріях через густий дим на трасі під Дніпропетровськом.

Як виявилося, через займання торф'яників дим перекрив дорогу о пів на 6 ранку. Аварії на цій ділянці траси тривали дві з половиною години до 8 ранку, поки не зник дим, повідомляє ТСН.

 

Загалом, сталося шість аварії на відстані 200 метрів одна від одної. В результаті події постраждали шість осіб, але загрози для їхнього життя немає.

За матеріалами Магнолія-ТВ, ДАІ, ДержНС, МВС, YouTube, LB.ua.

Зараз ви читаєте новину «Аварія з даішниками та автотроща під Дніпропетровськом — підбірка ДТП за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути