Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 13:40

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

"Ярослав Мазурок живий. Його бачили на Миколаївщині" - речник МВС

"Ярослав Мазурок живий. Його бачили на Миколаївщині" - речник МВС
Володимир Поліщук спростував інформацію про те, що Мазурок мертвий. Фото: telekritika.ua

Речник Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук спростував інформацію про те, що підозрюваний у вбивстві трьох охоронців та  пораненні одного у ТРЦ "Караван" - Ярослав Мазурок - може бути мертвим. У міліцію постійно надходять дзвінки про його пересування, а востаннє його бачили на Миколаївщині.

"Міліція шукає його всіма способами. Орієнтування по всій Україні. Іноді надходить інформація про його пересування. Його бачили в південних регіонах, у Миколаївській області", - розповів Поліщук у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Лаврентій Кухалейшвілі, адвокат дружини Ярослава Мазурка, припускає, що підозрюваного не знайдуть, адже він вже мертвий. Захисник додав, що ніхто не стане приховувати Мазурка, знаючи, що за інформацію про його місцезнаходження обіцяна винагорода в 100 тис. гривень.

"Можливо, справжній вбивця вже в безпеці, а самого Ярослава Мазурка вбили, щоб повісити на нього цей страшний злочин", - розповів він.

Крім того, з'явилась інформація про те, що Ярослава Мазурка перевіряють на причетність до вбивства співробітників Державної служби охорони: прапорщика Григорія Нагорнюка і сержанта В'ячеслава Скоболя. Їх розстріляли у січні 2004 року в столичному районі Оболонь. Пізніше стало відомо, що Міністерство внутрішніх справ поки що не порушувало проти вбивці охоронців у "Каравані" інших кримінальних справ.

Нагадаємо, 26 вересня в торговельному центрі "Караван" покупець розстріляв трьох охоронців, четвертого важко поранив. Чоловіка завели у кімнату для охорони, його підозрювали у крадіжці флешки. Після злочину вбивця сховався. Згодом міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що вбивцею є 38-річний Ярослав Мазурок. Він уродженець Львівської області, довгий час проживав у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Ярослав Мазурок живий. Його бачили на Миколаївщині" - речник МВС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути