Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 11:19

Ярош закликає не панікувати і формує ще один батальйон

Ярош закликає не панікувати і формує ще один батальйон
Дмитро Ярош. Фото: joinfo.ua

За останні тижні у важких боях під Савур-могилою, Амвросіївкою, Старобешевим, Іловайськом сили АТО втратили близько 30 побратимів із "Правого сектора", які були прикомандировані до добровольчих батальйонів "Дніпро", "Донбас", 40-го БТО.

Про це повідомляє Дмитро Ярош на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Не панікуйте. Ситуація у зоні бойових дій справді складна, але не безнадійна. Фронт необхідно вирівняти і стабілізувати, перейшовши до активної оборони на зручних для цього рубежах… Під Іловайськом ми зазнали страшних втрат. Це трагедія. Але там були тільки деякі підрозділи добровольчих формувань. Батальйони "Донбас", "Дніпро" та інші - живі та готові далі боронити свій Народ. 5-ий Окремий батальйон корпусу "ПС" тримає оборону у зоні своєї відповідальності. Хлопці вже добре навчилися воювати і постійні бої додають гарту і досвіду", - зазначає він.

Також наголошується, що наразі активно формується 9-ий окремий батальйон Добровольчого Українського Корпусу "ПС". Розвідувальні та диверсійні групи ДУК активно діють на окупованих територіях, формуючи новітній партизанський рух та завдають ворогу дошкульних ударів.

Зараз ви читаєте новину «Ярош закликає не панікувати і формує ще один батальйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути