понеділок, 24 лютого 2014 11:00

Янукович знайшовся: він у бункері в донецькому монастирі - Бригинець

Янукович знайшовся: він у бункері в донецькому монастирі - Бригинець

Монастир, в якому ховається В. Янукович знаходиться у Волновасі (Донецька область) на території Форест Парку - це Свято-Нікольський монастир УПЦ МП. Той самий, в якому жив і помер духівник В. Януковича – Зосима. Про це у Фейсбук пише нардеп Олександр Бригинець.

Як зазначає Бригинець, у цьому монастирі є триповерховий підземний бункер, на зразок тих, які будували собі Гітлер чи Гіммлер, і він забезпечений усім необхідним.

"Нагадаю, що разом із В. Януковичем там перебуває кількасот охоронців та деякі персонажі із його близького оточення", пише Бригинець.

"Історія іронізує над нами. Коли В. Янукович поглумився над майданівцями 30 листопада, ми змушені були ховатися за стінами Михайлівського собору Київського патріархату. Коли настав час розплати за гріхи, В. Янукович сховався біля могили свого духівника у монастирі Московського патріархату.

Коли вже в Україні буде єдина церква? Коли не буде підконтрольної Москві церкви, де можуть в бункерах ховатися злочинці? Я як громадянин і віруюча людина вимагаю термінового проведення Собору, який би проголосив створення єдиної помісної української церкви без Київських і Московських патріархатів. Не можуть церкви роз'єднувати народ: одна церква для людей і одна для Януковича. Повинна бути одна для всіх", наголошує нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знайшовся: він у бункері в донецькому монастирі - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути