вівторок, 23 вересня 2014 17:54

Якщо Путін визнає "вибори" в "ДНР" і "ЛНР", то нове Придністров'я стане реальністю - Геращенко

Якщо Путін визнає "вибори" в "ДНР" і "ЛНР", то нове Придністров'я стане реальністю - Геращенко
Антон Геращенко. Фото: lenta.ru

Після проведення так званих виборів в "ДНР" і "ЛНР", анонсованих сьогодні на 2 листопада, не виключено, що Путін їх визнає.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Схоже, що терористи Путіна мали на увазі як Мінські мирні ініціативи Президента України Петра Порошенка, так і прийняті з його ініціативи Закони про особливий статус місцевого самоврядування та амністії. Терористи, без сумніву за погодженням з Путіним, готують на 2 листопада вибори в свій Верховна Рада і свого глави терористичної республіки. Якщо ця заява так званого "прем'єра" ДНР не черговий блеф. Після проведення так званих виборів, не виключено, що Путін їх офіційно визнає, також як раніше визнав Південну Осетію і Абхазію і ми отримаємо свого Придністров'я на довгі роки вперед", - написав він.

"Залишається питання про те, чи готовий Путін звалити на Російську економіку фінансування ще трьох мільйонів жителів розореного Донбасу, так само як він звалив на себе майже три мільйони жителів Криму. Думаю, що подальшого смилса обговорювати перспективу Законодавчих ініціатив Порошенко не варто. Після того. як вибори в ДНР і ЛНР відбудуться, їх просто не до кого буде застосовувати. Анексія частини Донбасу після проведення виборів в ДНР і ЛНР, і їх визнання в тій чи іншій мірі Росією стане остаточною реальністю", - додав Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні самопроголошена "ЛНР" призначила вибори голови і депутатів "парламенту" на 2 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Путін визнає "вибори" в "ДНР" і "ЛНР", то нове Придністров'я стане реальністю - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути