субота, 25 жовтня 2014 11:20

"Айдар" підозрює в підпалі своїх машин одного з кандидатів у нардепи на Київщині

На Київщині стався виборчий скандал. Одного з претендентів на депутатський мандат бійці батальйону "Айдар" підозрюють у підпалі своїх автомобілів. Про це йдеться у сюжеты "ТСН".

Машини, на яких вивозили поранених із лінії фронту, зайнялися вночі за сотню кілометрів від зони АТО – у мирному Кагарлику. "На цих машинах ми були в зоні АТО. Привозили їжу, вивозили з поля бою поранених", - кажуть "айдарівці".

Звинувачення бійці адресують генерал-майорові СБУ, нині кандидату в народні депутати по 93-му округу. "Нам поступали дзвінки від кандидата в депутати Костянтина Бриля. Люди назвалися, що вони з його передвиборчої кампанії. Оскільки наші люди знаходяться в комісіях, почали нам пропонувати великі суми грошей. Ми відмовилися і побачили цей результат", - твердять вояки.

 

Бриля пов'язують із гучною справою по Дніпропетровську. Працюючи першим заступником керівника головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ, він нібито вимагав гроші у бізнесменів разом із Георгієм Ярошенком. Під час розслідування справи встановили, що в період роботи протиправної схеми відбувалися їхні щоденні телефонні розмови. Та Бриль це заперечує.

Про іншу темну схему розказує колишній генеральний директор однієї з одеських фірм. Він згадує, як одіозний кандидат щомісяця збирав "данину".

"Ми домовилися, що він нам не заважатиме, а ми йому за це будемо платити гроші. Заважати в тому, що ми законно отримували ПДВ. Десь 800 тисяч на місяць ми мали сплатити", - каже підприємець.

Для декого знайомство з Брилем обернулося не просто фінансовими втратами. Одна жінка відсиділа 4 роки за участь у нав'язаній генералом схемі. Внаслідок якої теперішній кандидат заволодів маєтком у Пуща-Водиці під Києвом, а підставною особою та аферою на 36 мільйонів зацікавилися правоохоронці. Тепер жертва готова боротися із кривдником, аби той щонайменше відбув таке точно покарання за ґратами, яке довелося відути їй. 

Зараз ви читаєте новину «"Айдар" підозрює в підпалі своїх машин одного з кандидатів у нардепи на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути