вівторок, 11 вересня 2012 15:38

88-річний миколаївський ветеран розстріляв грабіжника з нагана

88-річний миколаївський ветеран розстріляв грабіжника з нагана
Грабіжник отримав 2 кулі у легені. Фото: dnevniki.ykt.ru

У ніч з 10 на 11 вересня до Казанківської центральної районної був доставлений 41-річний місцевий житель. Чоловік був непритомний і лікарі виявили у нього два вогнепальних поранення грудної клітки. При подальшому обстеженні було встановлено, що у потерпілого пошкоджені легені, у зв'язку з чим, враховуючи тяжкість отриманих тілесних ушкоджень, для надання кваліфікованої допомоги було прийнято рішення транспортувати пацієнта в обласний центр. Безпосередньо перед відправкою чоловік отямився і повідомив працівникам міліції прізвище чоловіка, якій, зі слів потерпілого, завдав йому поранення, пише "Новости-N".

Але, відпрацьовуючи надану інформацію, правоохоронці не знайшли їй підтвердження - зазначений чоловік не мав ніякого відношення до події і мав тверде алібі.

Провівши ряд заходів, міліціонери Казанківського РВ УМВС з'ясували, що тієї ж ночі потерпілий проник в домоволодіння 88-річного місцевого жителя - ветерана Великої Вітчизняної війни. Як розповів літній чоловік правоохоронцям, вже досить давно він проживає сам і в молоді роки був офіцером, тому міг стежити за собою сам. Коли почув, що хтось проник в його житло, не злякався і побив нападника палицею і залізним прутом. На запитання правоохоронців, звідки у зловмисника могли взятися вогнепальні поранення, літній чоловік відповів лише знизуванням плечима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юнак бив і душив двох пенсіонерів заради 500 гривень

Перевіряючи інформацію, яку отримали від ветерана, міліціонери зрозуміли, що 88-річний чоловік не до кінця розповідає правду. Повернувшись до літнього чоловіка, міліціонери на всі поставлені питання не почули жодної відповіді від колишнього офіцера - 88-річний чоловік лише виніс зі схованки револьвер системи Наган 1918 року випуску. Обороняючись від зловмисника, літній чоловік вирішив скористатися зброєю.

Наразі працівниками міліції проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на дослідження вилученої вогнепальної зброя і вивчаються всі обставини отримання тілесних ушкоджень, незаконного проникнення в домоволодіння і нападу на господаря будинку.

Зараз ви читаєте новину «88-річний миколаївський ветеран розстріляв грабіжника з нагана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути