Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2016 12:48

4-річний хлопчик вийшов з коми після аварії в Запоріжжі

4-річний хлопчик вийшов з коми після аварії в Запоріжжі
Фото: news.infocar.com.ua

У Запоріжжі медики вивели з коми 4-річного хлопчика, який постраждав у кривавій аварії з маршруткою. Про це повідомляє "ТСН".

"У Владика витягли люльки з рота, він йде на контакт. Коли його вивели зі сну, кликав тата", - написала у соцмережі "ВКонтакте" тітка постраждалих дітей Катерина.

Водночас, за словами Катерини, 7-річна Амеліна досі перебуває під великими дозами препаратів, стан її здоров'я лікарі кваліфікують як тяжкий, напередодні у неї стався крововилив у мозок. "У неї все стабільно погано", - додала жінка.

Мати дітей Вікторія, яка була за кермом легковика і зіткнулася з маршруткою, наразі перебуває у лікарні. МРТ показало невеликий крововилив з правого боку черепа.

Нагадаємо, ДТП у Запоріжжі за участі легковика та маршрутки трапилося на швидкісній ділянці по вулиці Космічній. Жінка водій вилетіла на зустрічну смугу та врізалась в мікроавтобус, який рухався в протилежному напрямку. Причини ДТП поки невідомі, обставини аварії відтворюють слідчі місцевого управління поліції.

Зараз ви читаєте новину «4-річний хлопчик вийшов з коми після аварії в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути