понеділок, 27 лютого 2017 17:53

100 тис. грн пообіцяла поліція за серійного грабіжника
6

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Київські правоохоронці розшукують серійного грабіжника банків. За інформацію поліція оголосила винагороду - 100 тис. грн.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Зловмисник "обчистив" вже більше 10 банків, починаючи з 2007 року. Грабує там, де немає охорони. Чоловік жодного разу не застосовував зброю під час загроз. У кількох випадках називався клієнтом банку. Вимагав відвести його до директора. У кабінеті змушував відкривати сейф із грошима. Після кожного пограбування грабіжник залишав у якості компенсації шоколадку або цукерку. У поліції кажуть, - це його "фірмовий почерк", - розповів співробітник столичного карного розшуку Сергій Руденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник вистрелив у провізора, щоб пограбувати аптеку

Зі слів оперативників, чоловік завжди діє спокійно і врівноважено, аналізуючи його поведінку. Останнє пограбування було в лютому в одному із комерційних банків на вулиці Васильківській. Опівдні чоловік зайшов до приміщення. Став погрожувати зброєю. Змусив віддати йому гроші. Отримавши готівку, зловмисник спокійно пішов.

"Поліція вилучила записи з камер відеоспостереження. На них чоловік віком приблизно 50-55 років, в окулярах, у темному пальто", - відзначили у прес-службі.

Поліція звертається до громадян допомогти знайти зловмисника. Корисну для слідства інформацію можна повідомити за телефонами: 102 або (098) 868 18 88, або звернутися до найближчого відділення поліції.

У Чернівцях затримали групу, яка обікрала банкомат на 700 тис. грн. Організатор і виконавець пограбування - 61-річний житель Луганська. Його спільник – 28-річний уманчанин. Він виконував роль водія та пильнував у разі появи осіб. В автомобілі знайшли набори інструментів для зламу. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «100 тис. грн пообіцяла поліція за серійного грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути