понеділок, 13 січня 2014 17:12

Маріупольська міліція розшукує жінку, яка викинула немовля на смітник

З 10 січня правоохоронці Маріуполя розшукують матір новонародженої дитини, яку знайшли мертвою на смітнику неподалік магазину "Бруснічка".

За словами співробітника прес-служби Маріупольської міліції Вікторії Гуц, тіло дитини виявила жінка похилого віку, яка близько 11-ї години пішла викидати сміття.

"Бак був переповнений, сміття лежало і навколо. Жінка побачила тіло дитини, що було напівзагорнутим у чорний пакет для сміття. Відійшла звідти і першому чоловікові, якого зустріла, повідомила, що на смітнику лежить тіло маляти. Попросила, щоб той повідомив міліцію. Жінка, напевне, з собою не взяла телефон або ж була у стані шоку. Вона зразу пішла додому", - розповіла Вікторія Гуц.

На місце виїхала оперативна група. Зафіксувала, що новонароджений хлопчик знайдений мертвим. Ознак насильницької смерті не виявили.

"Припускають, що малюк був народжений вночі або зранку 10 січня. Тому що на тілі дитини були залишки продуктів післяпологової діяльності. Чи була дитина народжена мертвою, чи загинула після пологів, встановлює експертиза", - зауважила співробітник прес-служби.

Опрацьована інформація по пологових будинках Маріуполя. Але особу матері встановити не вдалось. Є версія, що вона народжувала вдома. Тому зараз працівники міліції опитують мешканців навколишніх багатоповерхівок. Питають, чи бачили вагітних у котрійсь із квартир.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольська міліція розшукує жінку, яка викинула немовля на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути