понеділок, 13 січня 2014 17:00

У Херсоні напали на автобус з активістами, які їхали на Майдан

Вранці з Херсона на Євромайдан у Київ вирушив автобус з волонтерами та активістами громадського руху "Відродження Херсона", на який вчинили бандитський напад, повідомляє прес-служба УДАРу.

Транспорт рушив від громадської приймальні народного депутата Андрія Путілова. При виїзді з міста на автобус з активістами напали.

За словами очевидців, ще від громадської приймальні за автобусом стежила сіра "десятка". Машина наздогнала автобус та підрізала його на виїзді з міста. Із автівки вискочив чоловік та жбурнув у лобове скло автобуса залізний замок, яким були травмовані водій автобуса та пасажир.

Потерпілі були одразу ж доставлені до травмпункту.

Андрій Путілов вважає, що такі дії влади тільки підтверджують кримінальний характер існуючої системи. "Однак, попри ці залякування, нам ніщо не перешкодить завтра відправити уже два автобуси з людьми, які хочуть підтримати учасників Євромайдану, та які не збираються здаватися! Хоч владі й не подобається наша активність, ми все одно досягнемо нашої мети – жити в вільній, демократичній та європейській країні", – наголосив Путілов.

 

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні напали на автобус з активістами, які їхали на Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути