понеділок, 13 січня 2014 16:19

Правоохоронці не били Луценка - заява МВС

Правоохоронці не били Луценка - заява МВС
Фото: typical.if.ua

Правоохоронці не били екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під час сутичок біля Святошинського райуправління міліції 10 січня. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ракушняк під час брифінгу в МЗС України, де він інформував іноземних дипломатів про події того дня, повідомляє прес-служба МВС.

Іноземним дипломатам продемонстрували відеоматеріали з місця подій біля суду та райуправління міліції, а також надали необхідні коментарі.

"Зокрема, в частині щодо побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на основі відео було зроблено висновок, що під час спілкування із працівниками міліції, та безпосередньо після нього, тілесних ушкоджень правоохоронці йому не спричиняли", - повідомили у прес-службі.

Крім того, Ракушняк зазначив, що в обстановці, яка склалася біля будівлі суду, працівники міліції діяли в рамках своїх повноважень та у відповідності із Законом України "Про міліцію".

Нагадаємо, 10 січня, під час винесення вироку у справі "васильківських терористів", активісти блокували приміщення Києво-Святошинського суду. У сутичці постраждав екс-міністр МВС Юрій Луценко.

 

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці не били Луценка - заява МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

132

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути