пʼятниця, 10 січня 2014 16:00

П'ятьох ювелірів, які вижили під час пожежі на "Хартроні", можуть скоро виписати

П'ятьох ювелірів, які вижили під час пожежі на "Хартроні", можуть скоро виписати

П'ятеро працівників Харківської ювелірної фабрики, які отримали опіки під час пожежі на території ПАТ "Хартрон" (Харків) у приміщеннях, які використовуються фабрикою, можуть бути виписані з лікарні вже наступного тижня, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"У лікарні (швидкої і невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова, де перебувають потерпілі - Ред.) відзначили, що стан хворих задовільний, що дає надію на швидке їхнє одужання", - йдеться в повідомленні прес-служби.

В інформації також наголошується, що ще один потерпілий, який отримав травми при падінні з вікна, переведений для подальшого лікування та реабілітації в Інститут патології хребта та суглобів ім. Н. Ситенка.

Стан сьомого потерпілого (чоловіка, який потрапив в лікарню у важкому стані і був прооперований у той же день), оцінюється як стабільний, з поліпшенням.

"У відділенні реанімації він залишиться до понеділка з метою інтенсивного спостереження", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, в середу, 8 грудня, в будівлі на території ПАТ "Хартрон" у приміщеннях, які використовуються Харківської ювелірної фабрикою, сталася пожежа. Рятувальникам вдалося вивести з будівлі 22 людей, вісім осіб загинули, семеро постраждали. За інформацією прокуратури, в момент пожежі на робочому місці перебувало близько 200 осіб.

Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей). Досудове слідство проводить міліція. З числа працівників прокуратури Харкова призначені процесуальні керівники. Керівництво прокуратури Харківської області взяло на особливий контроль хід досудового розслідування.

Зараз ви читаєте новину «П'ятьох ювелірів, які вижили під час пожежі на "Хартроні", можуть скоро виписати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути