Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 14:49

Крики будівельників з майданчика у столиці, де впав кран, було чути у квартирах сусідніх будинків
6

Фото: Фото Володимира Хом'яка

Зараз на будівельному майданчику за адресою Малиновського 4, де загинуло двоє робітників, працюють слідчі. Вони опитують свідків. Територія, де ведеться будівництво огороджена високим металевим парканом. Туди нікого не пропускають. Що відбувається всередині, біля місця трагедії, видно із балконів сусідніх висоток.

Будівництво багатоповерхового будинку, як свідчить напис на дошці біля майданчика, розпочалось 15 грудня минулого року. Проводить роботи ТОВ "Київське транспортно-будівельне підприємство №3". План здачі запланований на кінець грудня 2014 року. На території працює бур, підйомний кран та кілька тракторів. Роботи тільки почались, тому на місці інциденту багато ям та гори піску.

Дарина Бєлік, яка мешкає в сусідньому будинку чула крики будівельників.

"Я якраз прокинулась від цих криків. Була приблизно 10 година. Відразу не звернула особливої уваги, тому що в нас тут постійно крики під вікнами. Зрозуміла, що сталося, лиш коли вийшла на балкон і побачила, що на майданчику лежить розвалений кран. На майданчику стояв галас, що конкретно кричали розібрати було важко", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, сьогодні, близько 10:00 на території будівельного майданчика на Малиновського 4 впав кран. Внаслідок падіння металевої конструкції, загинуло два чоловіка. Один отримав травми. Його госпіталізували в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Крики будівельників з майданчика у столиці, де впав кран, було чути у квартирах сусідніх будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути