пʼятниця, 04 січня 2013 15:56

На Рівненщині невідомі побили під ялинкою заступника мера Дубно

На Рівненщині невідомі побили під ялинкою заступника мера Дубно
Руслан Мосійчук. Фото із сайту міської ради Дубна

41-річного заступника міського голови Дубно на Рівненщині Руслан Мосійчук побили за зауваження чотирьом хуліганам. Чиновника відлупцювали на очах у натовпу городян у Новорічну ніч. Нині чоловік перебуває на лікарняному.

"Я тієї ночі чергував у центрі нашого міста біля головної ялинки. Близько 4.30 ранку помітив, як четверо чоловіків намагаються вилізти на гойдалку на дитячому майданчику неподалік. Як виявилося, на свою ж голову", - розповідає Руслан Андрійович. – "Кажу їм: "ви що робите, ще зламаєте! Зараз міліцію викличу!". Представився, що я заступник міського голови. Здається, це їх не тільки не зупинило, а ще більше обурило. Почувши слово "міліція" вони підійшли до мене впритул. Незнайомці одразу почали битися, кинули мене на землю – лупили у голову ногами, а я міг тільки прикриватися долонями. Це тривало кілька хвилин. Після цього вони втекли".

Побиття чиновника бачили кількадесят городян, які прийшли із сім'ями до новорічної ялинки. Однак жоден з них не вступився за Руслана Мосійчука.

"Там надворі було людей 150-200. Коли почалася бійка, вони просто розсіялися – повтікали звідти. Не поміг ніхто", - додає заступник мера. – "Міліцейського патруля поблизу не було".

Після побиття чоловік одразу пішов до місцевого відділу міліції, потім "зняв" побої у районній лікарні. Пригадує, що кривдники на вигляд мали по 30-40 років.

"У мене розбита губа, вибита щелепа й навіть вуха, голова болить – маю струс мозку та закриту черепно-мозкову травму", - скаржиться Руслан Андрійович. – "Чи знайшли уже нападників – мені невідомо. У суботу мене викликають до міліції – мабуть, на очну ставку".

В прес-центрі обласного управління МВС повідомили, що особи нападників уже встановили.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині невідомі побили під ялинкою заступника мера Дубно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути