Ексклюзиви
субота, 28 січня 2012 13:19

На Черкащині матір-алкоголічка продала 6-річну доньку за 24 тисячі

На Черкащині матір-алкоголічка продала 6-річну доньку за 24 тисячі

На Черкащині жінка продала свою 6-річну доньку за 24 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Черкаській області.

До оперативників УБОЗ УМВС України в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що в одному з районів області 27-річна жінка планує здійснити продаж своєї шестирічної доньки.

Розробивши оперативну схему із затримання зловмисниці, правоохоронці домовилися з нею про зустріч в одному з місцевих кафе. Єдиною умовою було те, що на заплановану зустріч горе-мати мала прийти зі своєю донькою. Під час розмови з нею правоохоронці дізналися, що жінка оцінила своє малолітнє дитя всього у 24 тис. грн, навіть не поцікавившись для чого покупцям такий "товар". Під час проведення оборудки, коли задоволена жінка рахувала жадані кошти, вона була затримана оперативниками УБОЗу "на гарячому".

При спілкуванні зі слідчими, затримана намагалася довести свою невинуватість, скаржилася на бідність та виправдовувалася тим, що хотіла згодом забрати дитину назад. Жінка казала, що їй було шкода дитини, але виною всьому біда – постійні злидні переважили навіть материнські почуття. У подальшому також з'ясувалося, що ця жінка вела асоціальний спосіб життя, вживала спиртне та не приділяла належної уваги дитині.

Наразі горе-мати затримана, а її маленька дочка знаходиться в Черкаському притулку для дітей. З дівчинкою працює психолог.

За цим фактом порушено кримінально справу за ст. 149 ч.3 "Торгівля людьми". Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Разом із тим вирішується питання щодо позбавлення цієї жінки батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині матір-алкоголічка продала 6-річну доньку за 24 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути