Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 09:46

Одеського педофіла, який кілька років гвалтував власних дочок, посадили на 12 років

Одеського педофіла, який кілька років гвалтував власних дочок, посадили на 12 років

Суворовський районний суд Одеси засудив до 12 років позбавлення волі 35-річного батька-педофіла.

Історія сталася у бідній родині, де обоє батьків любили випити, а татусь після цього починав "виховувати" дружину і дітей.

Проте, одного дня батько, повернувшись додому як завжди "напідпитку", замість "розборок" захотів жіночої ласки.

Тоді він вперше "звернув увагу" на свою старшу дочку - Тетяну, якій на той час ледве виповнилося 10 років (зараз дівчинці вже 14 років).

Не звертаючи уваги на сльози та благання дитини, застосувавши фізичну силу і погрози, нелюд задовольнив свою любовну пристрасть. Цей день став першим, але далеко не останнім днем сексуального насильства над дівчинкою.

Вона намагалася знайти захист у матері, але та тільки розводила руками. Пізніше, під час бесіди з правоохоронцями, "турботлива матуся" запевняла, що вона "намагалася поговорити з чоловіком".

Йшов час, і розпусникові, переконаному у власній безкарності, здалося мало зламаного життя однієї дитини, і він вирішив ще більше "загострити відчуття" з молодшою дочкою.

Зацькована Іра (11 років), яка знала про знущання "татка" над старшою сестрою і, втратила віру в материнську допомогу, намагалася самостійно дати відсіч хтивому батьку. Колись весела і життєрадісна дитина раптово став мовчазною і похмурою.

Тривогу забила шкільна вчителька, яка помітила стан дівчинки, їй першій вона й відкрилися. Тільки після цього мати, нарешті, звернулася в міліцію.

У ході досудового слідства співробітниками Суворовського районного відділу міліції батькові-педофілу було пред'явлено звинувачення відразу за кількома статтями КК України.

Зараз ви читаєте новину «Одеського педофіла, який кілька років гвалтував власних дочок, посадили на 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути