Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 09:54

2-річну китаянку двічі збили на дорозі, проте оточуючі проявили байдужість

2-річну китаянку двічі збили на дорозі, проте оточуючі проявили байдужість

Трагедія за участю дворічної дівчинки, яка двічі потрапила під колеса машини в Китаї, викликала великий резонанс у місцевих ЗМІ після того, як запис шокуючої події потрапив в Інтернет.

Інцидент стався в місті Фошань провінції Гуандун на півдні Китаю. На кадрах, знятих камерою зовнішнього спостереження, видно, як дворічну дівчинку переїжджають по черзі два автомобіля, а десятки очевидців проходять повз закривавлену дитину.

Спочатку дівчинку на ім'я Юіюі збив мікроавтобус, водій якого зовсім спокійно виїхав з місця аварії. Далі, як видно на кадрах, повз постраждалу по вузькій вуличці пройшли більше десятка перехожих, при цьому жоден з них не звернув уваги на важкопоранену. Через деякий час по дитині проїхала вантажівка. З 18 очевидців цієї аварії поряд з постраждалою зупинилася тільки одна жінка. Вона відтягнула дівчинку до краю дороги. Пізніше на місце події прибігла її мати.

За даними агентства Xinhua, збита дівчинка залишилася жива, але її стан оцінюється як вкрай тяжкий. Після аварії 13 жовтня вона впала в кому, і зараз медики продовжують боротися за її життя. Після розголосу цієї події в ЗМІ обидва водії, які сховалися з місця ДТП, були заарештовані.

Батьки збитої дівчинки перебувають у пригніченому стані.

"Молюсь про те, щоб моя дитина залишилася живою, прокидалася і кликала мене "тато", - каже батько постраждалої.

Китайські блогери назвали цю аварію "ганьбою китайського народу". Британське видання The Daily Mail пише, що багато китайських бідняків часто не вирішуються надавати допомогу тим, що потрапили в біду людям через побоювання бути звинуваченими. Мабуть, цим і пояснюється байдужість очевидців ДТП, що проходили повз поранену дитину.


Зараз ви читаєте новину «2-річну китаянку двічі збили на дорозі, проте оточуючі проявили байдужість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути