вівторок, 06 вересня 2011 22:24

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Сьогодні офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua, що знаходиться на Осокорках захопив УБОЗ, про це Watcher повідомив власник компанії Денис Олєйніков. За його словами, сьогодні в офіс увірвались представники УБОЗу. Один з працівників компанії встиг набрати Дениса та покласти телефон на стіл, то ж йому вдалось почути, що відбувалось протягом перших десятків секунд.

Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всіх працівників поклали обличчям на землю, заборонили виходити в туалет, по воду, користуватись телефоном. Далі зв'язок зник. Окрім працівників ProstoPrint, захопленими також виявилися деякі клієнти, які перебували в цей час в офісі.

За словами Дениса, його бізнес – це СПД, і нема ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ. Компанія працює цілком легально – випускає футболки з різноманітними текстами та зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону і легально розмитнюються в Україні.

Разом з тим, Денис повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось з незнайомого телефону і натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з надписом "Спасибо жителям Донбасса". Денис відповів незнайомцю, що футболки будуть й надалі продавати, оскільки не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

На своїй сторінці у Facebook Олєйніков написав: "Я приїхав в офіс, мене не пускають. Ніяких документів ніхто не показав. У дворі стоїть Порше Кайєн, номерний знак АА 4643 IX. Питаю чий, кажуть - слідчого".

Водночас, у ЦГЗ ГУ МВС України в Києві повідомили, що обшук у столичній компанії з виробництва футболок Prostoprint пов'язаний з підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

"Сьогодні в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за підробку сувенірної продукції до Євро-2012 працівники столичного УБОЗ в офісі компанії Prostoprint проводили відповідні слідчі дії", - відзначили в міліції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Такі дії співробітників міліції "ніяк не пов'язані з випуском цією організацією футболок з написом, яка згадувалася в публікаціях в інтернет-мережі".

Зараз ви читаєте новину «Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути