Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 10:06

"Борець з монстрами" вбив у Криму кількох людей

"Борець з монстрами" вбив у Криму кількох людей

27 травня в Сакському районі скоєно потрійне вбивство. Від рук озброєного ножем 21-річного жителя одного з кримських міст постраждало відразу п'ять осіб: трьом він завдав смертельні рани, а двоє з тяжкими тілесними ушкодженнями знаходяться в реанімації.

Про це повідомили у відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АРК

Якби працівники міліції не затримали зловмисника, то невідомо, наскільки більше могло б стати число жертв, адже зі слів самого вбивці: "Він боровся з монстрами".

"О 5:20 до чергової частини Сакського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з євпаторійської міськлікарні про те, що з бази відпочинку, розташованої в Сакському районі недалеко від Євпаторії, до них доставлений 42-річний чоловік з проникаючим ножовим пораненням. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка по приїзду на базу відпочинку виявила три трупи і ще одного пораненого", - йдеться у повідомлені прес-служби.

Природно, злочинець перебував у неадекватному стані. Як пояснив сам затриманий, напередодні він вживав лікарські препарати, запиваючи їх великою кількістю енергетичних напоїв і пива. До того ж молода людина як допінг використовує спрей, придбаний у магазині курильних сумішей за місцем постійного проживання. Мабуть, ця суміш і стала причиною переміщення хлопця у віртуальний простір.

За словами міліціонерів, трагедія сталася на базі відпочинку в Сакському районі. Враховуючи те, що курортний сезон тільки розпочався, відпочиваючих на базі практично не було - тільки службовий персонал і власники. "21-річний кримчанин приїхав в гості до своєї сестри, яка була дружиною одного із співвласників бази відпочинку. 26 травня хлопець відправився до Євпаторії, звідки повернувся близько чотирьох годин ранку в такому дикому стані. Рухомий виниклими видіннями, молодик, озброївшись кухонним ножем, відправився на полювання, у результаті якого постраждали чотири людини з обслуговуючого персоналу і співвласник бази відпочинку", - розповіли правоохоронці.

Першим піддався нападу божевільного 42-річний працівник бази, який і отримав удар ножем в живіт. Наступні жертви отримали смертельні поранення. 25-річного хлопця, який, мабуть, тікав, вбивця наздогнав на вулиці, де й отримав більше десяти ножових поранень у спину. Увірвавшись до кімнати 35-річного службовця бази відпочинку, борець з монстрами накинувся на чоловіка, який нічого не підозрював, і зі всієї сили завдав йому різаної рани в область живота. Після цього спраглий крові пробрався в будинок співвласника бази відпочинку, громадянина Росії, та перерізав йому горло у ві сні.

Коли ж чоловік добрався і до рідної сестри та її малолітньої дитини, свояк, разом з 41-річним помічником, спробували втихомирити неадекватного хлопця, що їм через деякий час і вдалося зробити. Однак при цьому 41-річний чоловік постраждав, отримавши проникаюче поранення грудної клітини зліва і поранення черевної порожнини. До моменту, коли приїхали працівники міліції, співробітники бази відпочинку мужньо утримували зловмисника.

В даний час порушено кримінальну справу за фактом вбивства, ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «"Борець з монстрами" вбив у Криму кількох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути