Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2007 14:51

Розробка інтернет-сайту коштує 300 доларів

Киянин Микола Демков, 21 рік, навчається в Київському економічному університеті на банківського працівника. Підробляє веб-дизайнером — створює інтернет-сайти.

— В одинадцятому класі товариш на уроці інформатики розповів, як він робить сайти, — розповідає Микола. — Я ще тоді подумав, що не гірше за нього зможу таке робити. Навчився основ програмування зі статей в Інтернеті.

Першого клієнта Микола знайшов через чат сайту "Гала.нет". За персональний сайт студент із Києва заплатив $300. Тепер Микола шукає замовників за допомогою оголошень "Кого цікавить створення сайтів" у Інтернеті. Буває, що за місяць — жодного замовлення. Іноді замовляють по три-чотири. За три роки хлопець зробив 15 сайтів. За кожен брав не менше $300. Одна будівельна компанія заплатила $1000.

— Програмування можна навчитися. Головне — усвідомити, що в цій роботі не варто зазубрювати список команд абощо. Треба збагнути суть мови програмування й продумувати, що хочеш зробити. Усі підручники з програмування можна знайти на пошуковому сайті, — каже Микола Демков.

Зараз ви читаєте новину «Розробка інтернет-сайту коштує 300 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути