вівторок, 17 січня 2017 07:25

Обирають Болгарію та Польщу

— Українці більше люблять пляжний відпочинок. За день може бути до 10 запитів на теплі курорти й тільки два-три гірськолижні, — говорить менеджер компанії "Світлана Тур" 24-річна Анна КОСТИРЯ.

На закордонні лижні мандрівки люди готові витрачати до 30 тисяч гривень на двох. В Україні шукають найдешевше. Намагаються вкластися в 10 тисяч за двох на три-чотири дні. Останніми роками частіше їдуть у Болгарію. Відкриваються нові комплекси в польському Закопаному. Найдешевший лижний тур у Буковель коштує від 1320 гривень за одного на вихідні. У Пилипець на три дні можна з'їздити за 1700. Драгобрат — від 1400 гривень.

Сім ночей у тризірковому готелі болгарського курорту Банско коштують від 350 євро на двох. Це зі сніданками й автобусним проїздом. Доплачувати доведеться за скі-пас (абонемент на підйомник. — ГПУ) — 150 гривень за підйом або 850 гривень за день. Оренда спорядження в Болгарії коштує 445 гривень на день. Тиждень у польському Закопаному обійдеться в 500 євро на двох. Там із десяток гірськолижних комплексів. За тижневий тур до Австрії треба віддати 1400 євро на двох.

Зараз ви читаєте новину «Обирають Болгарію та Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути