вівторок, 15 грудня 2009 18:28

Найбільший гіпермаркет "Епіцентр" приїхав відкривати Віктор Ющенко

Новий "Епіцентр", найбільший в Україні й у світі будівельно-господарчий гіпермаркет, відкрили в столиці у вихідні. Його площа 56 тис. кв. м. Для зіставлення: столичний Центральний універмаг має менш як 7 тис. "квадратів".

На відкриття завітав президент Віктор Ющенко:

— Я є свідком реалізації найуспішнішого проекту в Україні. Сам часто буваю в "Епіцентрі". Відкриття гіпермаркету такого масштабу — це проект європейського рівня. Це приклад, як треба вести бізнес в Україні.

Ющенко урочисто розрізав червону стрічку й оглянув гіпермаркет.

— Я рада, що саме ми відкрили найбільший гіпермаркет. Аналогів немає у світі. Я горда за команду, яка працювала із нами. Напередодні Новорічних свят ми зробили всій Україні чудовий подарунок. Він дозволить нашим клієнтам суттєво економити час. Адже всі необхідні товари для ремонту можна знайти під одним дахом, — каже засновниця мережі "Епіцентр" Галина Герега. — Асортимент налічує 200 тисяч найменувань. Чоловіки знайдуть будівельні матеріали на першому поверсі, а жінки на другому з комфортом виберуть  декорування помешкання.

На другому поверсі є великий салон світла. Люстр понад 2 тис. На 7 тис. кв. м цього поверху розмістився салон "Деко".

Тут можна придбати посуд, текстиль, подарунки.

В новому магазині працює найбільший в Україні Садовий центр площею 16 тис. кв. м. Тут можна придбати кімнатні рослини, квітучі вуличні, скористатися послугами флористів. Вони допоможуть обрати рослину, власноруч пересадять у горщик, який сподобається покупцеві. В цьому відділі також можна придбати садові альтанки, гамаки, зоотовари, насіння та розсаду.

— Ми істотно розширили асортимент, — каже регіональний директор мережі гіпермаркетів "Епіцентр" Борис Артарі-Колумб. — Він значно більший, ніж решта "Епіцентрів". Опитували клієнтів, якої продукції їм не вистачає. Сформували списки товарів, які тепер можна придбати в цьому будівельно-господарчому гіпермаркеті. У нас можна купити все: від фундаменту до речей, які потрібні, щоб справити новосілля. Тепер ми продаємо й свіжі квіти. Це нове для мережі "Епіцентр".

У кожному відділі працюють фахівці, запевняють у гіпермаркеті. Навчання працівників триває протягом трьох місяців. Добудовують спеціальну школу для цих потреб.

— На першому етапі вчимо культурі обслуговування та специфіці продажу, — розповідає Борис Артарі-Колумб.— Потім — асортимент та новітні технології. Тільки після закінчення цієї школи і здачі іспитів людину допускаємо до роботи з покупцями. Через це ми спокійні за те, що кожен покупець отримає кваліфіковану допомогу.

Національна мережа "Епіцентр" має 23 сучасні гіпермаркети у великих містах України, зокрема в Києві — шість. У них працюють 14 тис. людей. За час кризи жодного не звільнили. В новому "Епіцентрі" створили ще 1,3 тис. робочих місць.

Добрати необхідні матеріали, допомогти створити власне художнє оформлення приміщення допоможуть у "Дизайнерській алеї". У ній працюють професійні дизайнери інтер"єрів та архітектори. Їм можна замовити розробити ексклюзивне оздоблення інтер"єру чи проект котеджу. Їхні послуги безкоштовні.

— Дизайнери розробляють проекти під наші будівельні матеріали. Працюватимуть три дизайнери та два архітектори. Якщо буде попит на ці послуги й покупці чекатимуть на проекти, то ми збільшимо кількість дизайнерів. Це не ми набираємо дизайнерів, вони самі приходять і пропонують свої послуги, — каже регіональний директор.

Ціни прийнятні, запевняє Борис Артарі-Колумб. Є можливість регулювати ціни і не робити великих націнок, бо вартість товарів узгоджують із виробниками.

У новому гіпермаркеті передбачені й розваги для дітей. У спеціальній дитячій кімнаті працюватимуть досвідчені педагоги-вихователі. Дитину можна довірити їм, і вона не заважатиме робити покупки.

Також у гіпермаркеті працюють три кафе. Одне — з домашньою кухнею та два — кава-бари.

Обслуговують "Епіцентр" 96 кас. Поряд із гіпермаркетом облаштований паркінг на 2 тис. машиномісць.

Двоповерховий гіпермаркет розташований на вул. Берковецька, 6. Це на Великій Окружній дорозі, неподалік Нивок. Працює щодня, з 7.30 до 22.00.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший гіпермаркет "Епіцентр" приїхав відкривати Віктор Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути