Ексклюзиви
пʼятниця, 24 лютого 2017 00:20

"Клієнти просять затриматися й поговорити по душам"

— Люблю займатися хатніми справами. Поратися на подвір'ї, біля автомобілів, ремонтувати побутову техніку. Всього навчив батько. Сусіди кажуть, маю золоті руки, — розповідає полтавець 23-річний Костянтин Кравченко. Працює майстром за викликом. Щомісяця заробляє до 5 тис. грн.

— Після школи хотів піти вчитися на механіка, але мати була проти. Тоді було модно вступати до вузу на банківську справу. Мені це ніколи не подобалося. Але погодився. ­Після закінчення навчання навіть роботу не шукав. Вирішив заробляти руками. Розмістив оголошення на сайті. За два дні отримав перше замовлення. Треба було замінити унітаз. Син купив матері в квартиру новий, не встановив його. А старий зняв і поїхав на заробітки в іншу область. Жінка два дні ходила до сусідки в туалет. На третій подзвонила мені. За півгодини все зробив. Вона була щаслива, ще й чаєм пригостила. Дала мій номер подругам. Кілька разів зверталися.

Беру за послуги від 200 до 1000 гривень. Найдорожче коштує поклеїти шпалери, прибити плінтус, установити двері, кухонні меблі. Є й дивні прохання — вигуляти пса, полити кімнатні квіти, відвезти килим у хімчистку. Клієнтки в основному жінки. Двічі зверталися чоловіки. Один попросив бути помічником під час ремонту вантажівки. В результаті, я все робив. А він був на підхваті. Заплатив мені утричі більше. Другий дядько не зміг зробити полиці в погребі. Доки я майстрував, він випив пляшку горілки. Полиці сподобалися. Дав мені з собою консервації та 2 кілограми м'яса. Останні кілька місяців все більше клієнтів просять затриматися й поговорити по душам. Жаліються на комуналку, ціни, зляться на владу.

Зараз ви читаєте новину «"Клієнти просять затриматися й поговорити по душам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути